Известие

Collapse
No announcement yet.

156-ИМАМ ПРОБЛЕМ С КАСЕТОФОНА/МОЛЯ НИАКОИ ДА ПОМОГНЕ

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• 156-ИМАМ ПРОБЛЕМ С КАСЕТОФОНА/МОЛЯ НИАКОИ ДА ПОМОГНЕ

СТАВА ВАПРОС ЗА КАСЕТОФОН С ВГРАДЕНА GSM СИСТЕМА ФАБРИ4ЕН НА АЛФА.РАБОТИ С КОД КАРТА.РАБОТЕ6Е СИ ВСИ4КО,НО МИ СЕ НАЛОЖИ ДА ГО ОТКА4А ОТ БУКСАТА ЗА МАЛКО И СЛЕД ТОВА НЕ ИСКА ДА СЕ ПУСНЕ.ИСПИСВА МИ 4Е НЯМА КАРТА И НЕ МИ ДАВА ВАЗМОЖНОСТ ДА ВКАРАМ КОДА. МНОГО БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО АКО НЯКОИ МОЗЕ ДА МИ ПОМОГНЕ ЕВАЛА........В VANTO TRADE,НЕМОЖАХА

по принцип може да се направи да работи и без карта. не сам се занимавал точно с такъв но мисля че е производство на блаупункт. та носиш го на маистор да ти го откючи и си готов. записва се нова памет и се слага един чип за да лъже че има карта, ама ти си имаш карта. трябва ти някои с програматор и компютър и да знае кво прави. успех
    НАЙ-БЪРЗИЯТ ПЪТ ДО ВКЪЩИ ->146-BOXER 1.6

Comment

МЕРСИ КОЛЕГА ЗАГЛЕДАX ГО ПО ПОДРОБНО И РАЗБРАКС чЕ Е НА BLAUPUNKT.СЕГА чАКАМ ДА МИ НАМЕРИАТ ВАПРОСНАТА КЕИТ КАРТА С КОИАТО СЕ УБОчАВА МОИТА СИМ КАРА,НО АКО НЕ МОГАТ ШТЕ МИНА НА ТВОИА ВАРИАНТ.САМО МЕ ПРИТЕСНИАВА чЕ НА МЕСТАТА КОИТО ГО ДАВАКС ДО СЕГА МИ КАЗВAT чЕ НЕ МОЗЕ ДА СЕ РАЗКОДИРА.

Comment

даи ми модела, или ги отвори и виш къкъв е процесора( черно е с крачета от четерите края) от кои град си,

Comment

от софия сам колега,серйния номер е: ВР7981W1241929 незнам дали модела е това,но пише: BLAUPUNKT-WERKE GMBH ,а отстрани пише Radiophone Alfa 932 и има още един nomer:7647981010 H

Comment

даи няква снимка ако имаш възможност, ако не пращаи ми го пък да видим кво ще го права тука

Comment

Нямам снимка.Мисля да изчакам да видя дали ще ми намерят вапросната карта,ако немогат ще се разбереме да ти го пращам

Comment

абе DEATH TO ISRAEL къв си ти бе? от къде се взе? аиде спирай се с тия глупости във всяка тема
                sigpicAlfa 156 1.8 TS '00

Comment

Колеги, а аз се интересувам дали на Radiophone 932 може да се закачи MP3-плеър, видях в менюто че може да се разрешава/забранява AUX-входа (който нямам идея къде е ). Отзад видях, че от трите куплунга се ползват само два. Някой има ли идея кое отзад за какво е и на кой пин какъв сигнал излиза?
                  П.С. Иначе радиофона вади уникален звук, както и има супер много настройки Супер съм изкефен!
                  Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
                  Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
                  Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.

Comment

Първоначално публикувано от dansguardian Покажи съобщение
                    Колеги, а аз се интересувам дали на Radiophone 932 може да се закачи MP3-плеър, видях в менюто че може да се разрешава/забранява AUX-входа (който нямам идея къде е ). Отзад видях, че от трите куплунга се ползват само два. Някой има ли идея кое отзад за какво е и на кой пин какъв сигнал излиза?
                    П.С. Иначе радиофона вади уникален звук, както и има супер много настройки Супер съм изкефен!
                    Що за чудо е това Radiophone 932 ? Ако има букса за чейнджър не е проблем да си сложиш плеар.
                    Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Radiophone 932 е радиокасетофон, който има възможност след поставяне на SIM-карта да работи като GSM и да провеждаш телефонни разговори. Това е брандиран за Алфа Ромео Блаупункт. Номерът е, че отзад от 3 конектора в 2 от тях влизат куплунзите на колата, а 3-тия е празен. Мисълта ми е, че оттам може да се вземе сигнал за AUX, но това е само предположение. Никъде не успях да намеря някакво описание на изводите на конектора.

Comment

Такааааааа, намерих описание на пиновете на куплунзите отзад на касетофона, може да ги видите на снимката. Някой дали има идея от къде мога да си купя конектор за куплунг С-3?
                        Attached Files

Comment

Working...
                        X